Aljašská treska v barevném pepři recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- 4 stroužky česnek 8 lžic olej 4 lžíce máslo 4 lžíce sójová omáčka 4 lžíce celý barevný pepř 600 g filet aljašské tresky podle chuti sůl
Postup Aljašská treska v barevném pepři recept
Postup přípravy receptu
-
Filety tresky opláchneme a na ubrousku vysušíme. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Barevný pepř pomocí hmoždíře nebo mlýnku nadrtíme těsně před přípravou.
Připravenou tresku potřeme česnekem, zakapeme sójovou omáčkou a důkladně posypeme drceným barevným pepřem.
Na pánvi rozehřejeme olej s máslem a připravenou tresku na něm z obou stran opečeme.
Takto připravenou aljašskou tresku v barevném pepři můžeme podávat s přílohou podle chuti.