Aljašská treska v barevném pepři recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

4 stroužky česnek
8 lžic olej
4 lžíce máslo
4 lžíce sójová omáčka
4 lžíce celý barevný pepř
600 g filet aljašské tresky
podle chuti
sůl

Postup přípravy receptu

  1. Filety tresky opláchneme a na ubrousku vysušíme. Česnek oloupeme a utřeme se solí. Barevný pepř pomocí hmoždíře nebo mlýnku nadrtíme těsně před přípravou.

  2. Připravenou tresku potřeme česnekem, zakapeme sójovou omáčkou a důkladně posypeme drceným barevným pepřem.

  3. Na pánvi rozehřejeme olej s máslem a připravenou tresku na něm z obou stran opečeme.

  4. Takto připravenou aljašskou tresku v barevném pepři můžeme podávat s přílohou podle chuti.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!

Alternativy k tomuto receptu

Zobrazit další alternativy