Divoký vývar se šlehačkou recept

Apetit Recepty

Suroviny na recept

- - česnek
- - olej
- - sůl
1 ks cibule
125 ml smetana
100 g celer
- - tymián
- - mrkev
- - petržel
- - kari
- - pepř mletý
- - jalovec
- - pepř celý
- - bobkový list
750 g maso a kosti zvěřinové
500 g nožičky telecí

Postup přípravy receptu

  1. Na oleji osmahneme cibuli a zeleninu nakrájené na kostičky, restujeme dohněda a vyjmeme. Vložíme maso, opražíme dohněda, zalijeme vodou, vaříme a sbíráme pěnu. Přidáme zeleninu, česnek, bobkový list, jalovec, celý pepř a tymián. Vaříme pod poklicí. Po hodině vyjmeme maso a nakrájíme na kostičky. Dochutíme solí a pepřem, přecedíme, přidáme maso a prohřejeme. Podáváme s polotuhou šlehačkou, podle chuti poprášíme kari a petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!