Divoký vývar se šlehačkou recept
Apetit ReceptySuroviny na recept
- - - česnek - - olej - - sůl 1 ks cibule 125 ml smetana 100 g celer - - tymián - - mrkev - - petržel - - kari - - pepř mletý - - jalovec - - pepř celý - - bobkový list 750 g maso a kosti zvěřinové 500 g nožičky telecí
Postup Divoký vývar se šlehačkou recept
Postup přípravy receptu
-
Na oleji osmahneme cibuli a zeleninu nakrájené na kostičky, restujeme dohněda a vyjmeme. Vložíme maso, opražíme dohněda, zalijeme vodou, vaříme a sbíráme pěnu. Přidáme zeleninu, česnek, bobkový list, jalovec, celý pepř a tymián. Vaříme pod poklicí. Po hodině vyjmeme maso a nakrájíme na kostičky. Dochutíme solí a pepřem, přecedíme, přidáme maso a prohřejeme. Podáváme s polotuhou šlehačkou, podle chuti poprášíme kari a petrželkou.