Pochoutka z čerstvého lososa recept

Apetit Recepty předkrmy

Suroviny na recept

sůl
2 - 3 lžíce kapary
2 lžíce olivový olej
1 ks malá cibule
mletý bílý pepř
2 - 3 lžíce citronová šťáva
400 g filé z čersvého lososa bez kůže

Postup přípravy receptu

  1. Očistěné čerstvé filety z lososa, bez kostí a kůže, jemně usekáme. Oloupanou cibuli a okapané kapary nakrájíme nadrobno

  2. Usekané maso z lososa vložíme do mísy, osolíme, opepříme, promícháme s olejem, cibulkou a kapary. Podle chuti směs okyselíme citronovou šťávou a necháme asi 20 minut odležet v chladu

  3. Vychlazenou lososovou směs pomocí tvořítka rozdělíme na porce, ozdobíme kapary a podáváme na listech salátů. Jako přílohu k pochoutce z čerstvého lososa zvolíme opečený toastový chléb.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!