Lososové medailonky recept

Apetit Recepty hlavní chody

Suroviny na recept

olej
sůl
1 g limetka
1,7 dl sekt
100 ks hladká mouka
mletý bílý pepř
400 čerstvý losos

Postup přípravy receptu

  1. Limetku řádně omyjeme. Kůru nastrouháme a vymačkáme šťávu

  2. Lososa očistíme, zbavíme kůže, omyjeme, osušíme a nakrájíme na pravidelné kousky. Osolíme, opepříme a zakapeme limetkovou šťávou

  3. Připravíme si těstíčko: Mouku, sekt a kůru z limetky vymícháme v hladké těstíčko, které necháme 15 minut odležet

  4. Kousky lososa namáčíme v sektovém těstíčku a smažíme ve vyšší vrstvě oleje dorůžova

  5. Lososové medailonky podáváme s pochoutkovým bramborovým salátem. Zdobíme petrželkou.


Líbí se vám recept? Sdílejte tento skvělý recept!